Iedereen een website!

- Home - - Voor wie is webklik - - Een eigen domein? - - Webklik Formulier - - Links - - Linkruil - - bannerpartners - - Webklik Album - - Webklik Gastenboek - - Gratis Sitepromotie -

OVER WEBKLIK

Persoonlijke aanbeveling

Als professioneel webdesigner houd ik goed in de gaten wat de concurentie doet en daarom heb ik al vele gratis CMS en webbuilding systemen uitgebrobeerd. Ik moet eerlijk zeggen dat Webklik gunstig afsteekt t.o.v. vele andere webbuilders. Het is gebuiksvriendelijk en ook erg belangrijk zoekmachine vriendelijk (waarvan het meeste rendement met een eigen domeinnaam).

 

Functies

 

Waarom Webklik?

Webklik is een online website builder. Je kan met Webklik simpel en zonder kennis van HTML een prachtige website maken. Het maken van een website is 100% gratis.
 
 

Waarom Webklik?

Webklik is de enigste gratis Nederlandse webbuilder die geen reclame op je websites laat zien. Je krijgt gratis 25mb ruimte tot je beschikking. Heb je niet genoeg aan deze 25mb? Geen probleem, je kunt altijd het aantal mb verhogen.

 

gratis website aanvragen

 

 

Lay-out

Er zijn meer van 75 lay-outs beschikbaar. De lay-outs zijn er in alle soorten en maten. Het veranderen van lay-out kan binnen één muisklik. Daarnaast proberen wij regelmatig nieuwe lay-outs toe te voegen.
 
 

Wysiwyg

What You See Is Wat You Get. Je website maken is het zelfde als het schrijven in Word, erg makkelijk dus. Webklik heeft veel aandacht besteed aan de editor  alles is zo simpel mogelijk gehouden. Kun je met Word overweg dan kun je ook met Webklik overweg.
 

Fotoalbum

Er is een ingebouwd fotoalbum beschikbaar. Maak een onbeperkt aantal albums aan om daarna de foto's binnen een paar klikken te uploaden.
 
 

Poll

Met de poll kun je een mini enquête houden onder je bezoekers. Zo kun je ze bijvoorbeeld vragen wat ze van je website vinden. Erg handig en natuurlijk een leuke manier om je site interactief te maken.
 
 

Gastenboek

Geef bezoekers de mogelijkheid om te reageren op je website. Het gastenboek is voorzien van beveiliging dus last van vervelende reacties heb je niet.
 
 

Web-formulieren

Laat geînteresseerden contact met je opnemen via het web-formulier. Of gebruik het web-formulier om bestellingen rond te maken.
 

 

Video

Zet filmpjes van Youtube binnen een paar muisklikken op je site en maak je site interactief.

 
 

Back-ups

Maak een back-ups van je website zodat als je een foutje hebt gemaakt makkelijk de veranderingen weer terug kan draaien.
 
 

Eigen CSS

Pas de site volledig aan je wensen aan. Upload je eigen CSS en alles ziet er uit zoals jij dat wil.

 
     

Naast de bovengenoemde functies zijn er nog een tal van andere functies binnen Webklik. Ook ondersteunen we veel functies van andere websites (Google, Youtube, Yahoo, enz.). Maak snel een account aan om al deze functies te ontdekken. 

 

Voorbeelden

Voorbeeld websites

Webklik is erg veelzijdig. Klik hier om voorbeelden te zien van standaard templates.
 
Hieronder enkele site van creatieve webmasters.
 
 
http://dalmatier.webklik.nl
 
http://www.acvdela.be
 
http://123gelinkt.webklik.nl
 
http://www.noorhorses.com
 
http://www.stephanne.nl
 
http://topdomein.webklik.nl
 
Vip-partners Sitepromotie

MKB Toplist